söndag 8 februari 2009

Helgens bravader

Då var det snart en ny vecka igen, hej och hå vad tiden går. I helgen var planen att vi skulle åka till Kallebäck för att träna på lördagen men Isabella ändrade planerna en aning. Hon vaknade natten till fredag och spydde i ett par omgångar. Det blev två duschningar och lakansbyten mitt i natten, härligt. Det blev inte så mycket sömn den natten och eftersom jag inte riktigt visste om det var vinterkräksjukan som slagit till så tyckte jag det var bäst att stanna hemma och ta det lite lugnt. Som väl var så verkar det som det "bara" var en rejäl slempropp som var orsaken till det hela.

Istället för träning så blev det en promenad med familjen Sjunnesson och Frank fick sig en liten lekstund med Molly. Han är ju inte så värst intresserad av andra hundar men hon lyckades få igång honom en liten stund i alla fall. Isabella sov sig igenom hela promenaden, hon hade ju några timmars nattsömn att ta igen och det gjorde hon med besked. När hon väl vaknade så var det full fart som vanligt igen fast någon mat var hon inte intresserad av. På kvällen blev hon sämre igen och idag har hon inte ätit och knappt druckit något heller. Det är så man börjar bli en aning orolig fast allmäntillståndet har det inte varit något större fel på.

Frank och jag fick oss en skogspromenad med Eva och Orchidea under förmiddagen. Vi var ute och kollade av hennes spårmarker inför vårens tävlingar. Förutom att spåret nu mer börjar i ett kalhygge så såg det riktigt bra ut. Det lär heller inte bli några problem med att få till förlängningen till högrespåret. Frank fick busa runt lite med Orchidea och var också tämligen nöjd.

Nehej, då var det väl dags att försöka sova så att man orkar gå upp när klockan ringer vid 05.00 imorgon.

Tjo & tjim

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallo hallo!
Skönt att det inte var nån magvirus! Knepigt med matvägran dock, men det går säkert över snart...

Narni löper så tävlingen den 21 skiter sig och det är nog lika skönt! Motivationen är rätt kass på både matte och hund just nu. Stress är inte bra för tålamodet, det kan jag skriva under på..
Kram kram
Carina & Narni