söndag 15 februari 2009

Veckan som gått

Denna vecka har det inte blivit mycket vettigt gjort. Isabella var dåligt till och från hela förra helgen och på natten till tisdag var det min tur. En släng av vinterkräksjuka blandade sig in i förkylningen som jag gått och dragit på under ett par veckors tid, inget roligt alls. Som väl var så gick det ganska fort över och på onsdagen fick vi oss en promenad i solen om än på något darriga ben.


Frank trivs som fisken i snön men Isabella är något skeptisk. Det är väl inte så konstigt med tanke på att hon blir som en liten Michelingubbe med alla kläder på, inget vidare smidigt med andra ord.

Stackars Frank har inte fått göra mycket kul i veckan. Lite träning blev det i snön och solen under onsdagen men annars har han mest blivit underhållen av Isabella som ömsom klappar och ömsom stoppar saker i munnen på honom. Som väl är så tar han det hela med ro och ids knappt vifta på örat när hon håller på och grejar. Hon är dessutom ganska försiktig så det är en tämligen mild behandling han får utstå.

Under helgen så har det varit lite mer aktiviteter. RUS hade arbetsdag i lördags och idag så har vi varit på Stenungsunds BK för den sista praktiska övningen med tävlingsledarutbildningen. Det blev spår och upptagsrutor i teori och praktik och sedan avslutade vi med en praktisk övning av uppletande. Vi som hade hundar med oss fick passa på att träna lite tävlingsmässigt vilket inte händer allt för ofta när det gäller uppletandet. Frank skötte sig riktigt bra, har ju haft lite problem tidigare när han varit på ny ruta. Men idag så gick han som tåget trots att det fanns en och annan rådjursbaj i rutan.

Väl hemma så tog all energi tvärslut och jag funderar just nu mest på hur jag skall bära mig åt för att samla kraft inför den kommande veckan. Jobbet är lite väl hektiskt just nu och det lär inte bli bättre framöver. Bara till att hoppas att man får skrapat ihop tillräckligt med sömn för att fungera någorlunda normalt. Börjar bli så där härligt såsig i huvudet som man bara kan bli när man är gravid eller ammar, de små grå verkar arbeta i slowmotion. Får man dessutom inte tillräckligt med sömn så blir det total kortslutning vilket är lagom roligt när man har tokmycket att göra.

Hej & hopp

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för igår! Frankis skötte sig väl bäst av alla på uppletet. Dom andra ungtupparna och hönorna cyklade ju runt och kombinerade uppletande med rådjursbajsleta, men Frankis han visste bättre. Klok som en bok.
Hoppas ryggen är bättre idag... Inge kul när man har ont, och det uppepå sömnbrist är ju mindre lustigt...
Ta vara på dig och vila så mycket du kan, ha ha ha, det kom från rätt käft, va! Glöm inte att du har en liten mysig bäbis att se fram emot att mysa med medans vi andra blir gråhåriga på jobbet :-)) Snart är det ju vår, även om man inte kan trot när man blickar ut genom fönstret idag.

KRAM KRAM // Carina

Anonym sa...

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till uppflyttning i ELITKLASS Lydnad!
Efter allt slit så var ni båda verkligen värda dagens lilla seger!
Glöm nu inte att bums rapportera till Gunilla :-))
KRAM
Carina & Narni