fredag 27 juni 2008

Oj vad dålig jag har varit på att skriva det senaste. Har haft lite annat att fundera över, MH-planering inför den 5:e juli och så börjar det bli dags att fundera över vilka marker som skall användas inför lägretävlingen i höst och en massa annat smått och gott. På MH:t blir det en salig blandning av olika hundar så det blir säkerligen en intressant och rolig dag. På årets lägretävling hade jag faktiskt tänkt att starta själv så det blir inget traskande i skogarna för att reka spår för min del. Hade mest tänkt att se till så att det finns spårläggare för alla spår och sedan ta upp kontakten med markägarna men det brukar ta sin lilla tid. Har fortfarande några kartor som är ofullständiga så det får nog bli en tur till kommunen för att jaga rätt på kartor och markägare.

Isabella är ju också en bidragande orsak till mitt något sporadiska skrivande. Det är inte helt enkelt att komma någon vart när man har en liten niomånaders galning som antingen sliter i datorn eller bankar på den (just nu står hon och biter i skärmen). Nästan varje gång hon bankar så lyckas hon dessutom komma åt ett kortkommando för att stänga av musplattan. Ganska imponerande faktiskt, jag har ännu inte lyckats komma på hur hon gör. Dessutom är jag för lat för att läsa hjälpmenyn så det brukar sluta med en omstart eller rättare sagt datorn blir undanstoppad för den gången.

Midsommar avlöpte väl trots en något regning start på dagen så lyste ändå solen när den skulle. Sillen var god och sällskapet trevligt. Isabella tyckte det var mycket spännande att ha två tvååringar i huset, de är ju så stora och kan så mycket...

Igår var vi inne hos chefen och lunchade med kollegorna, himla trevligt att träffa dem nu var det ett tag sedan vi sågs. Isabella fick lyssna in sig på lite volvosnack och var allmänt nöjd åt detta. På vägen hem fick vi även inhandlat lite krukor och gröna växter till gången på utsidan här hemma. Det blir nog riktigt bra den dagen det blir klart vilket förmodligen kommer att inträffa vilket år som helst.

Träningen har det blivit lite si-så-där med det senaste. Franks skadade tassar och mitt inflammerade knä har tagit musten ur oss lite grann. Måste se till att få tummen ur och skriva ner en ordentlig träningsplan så vi får lite ordning på träningen igen. Visst blir det lite småpass här hemma, kort intensivt och kul vilket aldrig är fel men det är inte speciellt målinriktat. Hade även en trevlig träning på klubben i onsdags men den var inte heller speciellt genomtänkt. Det får bli lite ordning och reda helt enkelt.

Vi har också hunnit med en del kalas. Syssling Marias student och min käre brors 40-års kalas vilket var mycket trevliga tillställningar. God mat och naturligtvis ett mycket trevligt sällskap.

Isabella och gamlafarmor hos Olof den 7:e juni.

Tack och hej för denna gången.

7 kommentarer:

Therese sa...

Kul att se att även du har hittat ut på nätet och visar att du lever. "ler"
Har besökt både Ulle´s och Ann-Marie´s sidor och de har också vaknat till liv. Har haft bra träningar sistone. LAgt spår och jobbat med apporten(strumpeklädd) så i torsdags snodde hon den ur min hand!!!! när jag pratade med Taimi och Martina.
KRAM

Carina sa...

Tjena! Kul med lite info, så vi vet vad som händer!
Vi ses i morrn!
Hur långt spår vill du ha? Kanske brevlådespåret 7-1? För att pejla läget?

Kram

Carina sa...

7+1 menar jag ju såklart.

Anna Sundalen sa...

Ja, det låter bra! Vad vill du ha för något?

Yvonne o Vilja sa...

Det där med gnagandet på datorn låter ju intressant, hehe.
Hoppas ni har det bra!

Ses, kram

Yvonne o Vilja sa...

Halloj!
Mjo, på dagarna är det rätt bra faktist... det är väl om man gör några kraftansträngningar blir man trött fort... Värst är väl på morgonen och kvällen med halsont så man knappt kan svälja.. :(
Hur går det? Någen träning i helgen??

Kram

Yvonne o Vilja sa...

A fy... man hoppas att det går över så fort som möjligt, som tur är har det så smått börjat bli bättre! :)
Afr har ju Mh på söndag om jag inte minns helt galet men de hinner väl bli klara tills dess? Jag (och inte minst Vilja som går på klorna här hemma) hoppas på att komma på sön och då skulle faktist vara ett helt perfekt upplägg även för oss!

Kram och trevlig helg!