söndag 15 mars 2009

Snabb uppdatering

Idag har vi varit ute i skogen hela dagen. Daniel, Isabella, Frank och jag åkte upp till klubben för att ge oss ut i skogen och rensa bort fårstaket och taggtåd på ett av tävlingsspåren. Passade även på att röja undan lite träd som hängde på trekvart rakt över spåret. Frank hjälpte till så gott han kunde och kampade loss hej vilt med mindre trädstammar. En egenskap som han börjat med på äldre dagar.

Frank fick viltvittring vid ett par tillfällen men vände och kom springande som en liten gasell när jag ropade på honom. När vi sedan gick runt spåret började Isabella roa sig med att sjunga för full hals så det fanns ingen risk för att vi skulle driva upp något vilt. Jättebra tyckte jag, Daniel var lite mindre nöjd eftersom det var han som hade henne på ryggen och nästan blev döv på kuppen he, he.

Gick senare runt spåret med Andreas och det blev riktigt bra. Det blir nog heller inga större problem att få till de extra 200 metrarna till högrespåret i april. Frank var också tämligen nöjd när han kom hem efter närmare fyra timmar i skogen.

Tjingeling

1 kommentar:

Carina sa...

Ja! Jag kan ju få låna Isabella vid påsläppen! Vi kan ju sjunga La Voix tillsammans! Sicket team!
Och vilken härlig dag ni måste haft i skogen. lite avis.
Har börjat värma Anders för en skogshuggar dag i "vår" uppletanderuta och han var inte alltför svårövertalad!