fredag 10 april 2009

Min underbara lilla familj...

...har idag följt med mig till brukshundklubben för att fixa planen inför högretävlingen nästa helg. Kravallstaketet har stått ivägen för framåtsändandet och jag behövde lite assistans för att få ordning på det hela. Daniel och Isabella följde med mig ut i förmiddags och vi flyttade runt på staket och agillityhinder för att få längden att räcka till. Efter en del funderande och mätande fram och tillbaka så blev det riktigt hyfsat. Mikael, vår nya materialansvarige i RUS tittade förbi och lovade att hyfsa till gräset där staketet stått tidigare. Han är en riktig pärla och när gräset väl är borta så är det mesta fixt och färdigt.
En liten fikastund i solen blev det också, kameran var med men som vanligt glömde vi alldeles bort att ta några kort. Väl hemma igen blev det sandlådebygge och nu lyckades vi komma ihåg kameran.

Skruvdragaren verkar vara en kul pryl tyckte Isabella som gjorde vad hon kunde för att hjälpa till.
Än så länge har vi ingen sand men den fungerade alldeles utmärkt som klätterlåda istället.

Glad Påsk till er alla i vårsolen!

2 kommentarer:

Andreas och Mörka Molly sa...

Goa bilder. Melker gillar också skruvdragaren...

Anonym sa...

Härligt med en sandlåda till Isabella! Många goa kakor blir det säkert! Och det bästaste bästa är ju förstås att göra geggamojja med sand, vatten, gräs och en och annan maskros... Super!
Ha en fortsatt härlig påsk!
Kram Carina